Caps Look® -kotikäynti

Onko sinulla paljon vaatteita, mutta ei koskaan mitään päällepantavaa?

Ovatko lähtötilanteet aina kaoottisia ja stressaavia, koska sopivan asun valinta vie niin paljon aikaa?

Päädytkö käyttämään aina samoja asukokonaisuuksia, vaikka kaappisi pursuaa vaatteita?

Tuntuuko vaatteiden ostaminen hankalalta ja päädytkö usein tekemään virheostoksia?

Viekö pyykinpesu liikaa aikaa ja onko lempivaatteet aina pyykissä?

Onko sinun vaikea luopua vaatteista, joita et käytä?

Oletko jo “tehnyt konmarit”, mutta silti vaatekaapissa on jokin pielessä?

Saako vaatekaapin avaaminen tai sen pelkkä ajatteleminen hampaat kiristelemään?

Entä jos vaatekaappisi olisikin järjestyksessä ja täynnä pelkkiä lempivaatteitasi?

Löytäisit kaapista helposti haluamasi ja aina tilanteeseen sopivat vaatteet, joissa todella viihdyt.

Nyt voit heittää hyvästit vaatekriiseille  ja saada vaatekaappiisi iloa ja selkeyttä.

Pyydä Caps Look® -vaatekaappijärjestäjä kotikäynnille ja saat ammattilaisen kotiisi auttamaan kapselipuvuston kokoamisessa ja täydellisen vaatekaapin järjestämisessä.

Caps Lookin avulla

 • Pääset eroon vaatekriiseistä: sinulla on aina kaapissasi sopivaa päällepantavaa

 • Löydät oman tyylisi: kotoisa ja tyylikäs olo joka tilanteessa

 • Säästät aikaa: pukeutuminen, juhliin valmistautuminen ja matkatavaroiden pakkaaminen on helppoa ja nopeaa

 • Säästät rahaa: vähemmän shoppailua, ei hutiostoksia

 • Peset vähemmän pyykkiä: pyykkäysväli harvenee, ei enää puolipitoisten kasoja!

 • Lopputuloksena helpompi arki sekä yksinkertaisempi ja ekologisempi elämäntyyli

Mitä kotikäynnillä tapahtuu?

 

Noin kolme tuntia kestävän kotikäynnin aikana järjestämme vaatekaappisi uudelleen Caps Look® -menetelmällä.

Kotikäynnin tavoite määritellään yhdessä käynnin alussa. Vaatemäärästä riippuen arvioin, ehdimmekö käydä läpi vain käyttövaatteet, vai onko projektiin mahdollista sisällyttää myös vaikka juhlavaatteet tai harrastusvaatteet.

Suunnittelen vaatesäilytykseesi järjestyksen, joka tukee uutta selkeyttä. Viikkaamme ja ripustamme vaatteet uusille paikoilleen tavalla, joka helpottaa niiden löytämistä ja käyttöönottoa.

Caps Look® -menetelmän lähtökohtana on sinun oma tyylisi ja elämäntapasi. Vaatekaappisi kootaan niiden ympärille. Caps Look® -konsulttina en määrää, mitä vaatteita vaatekaappiisi jää ja mitä lähtee. Sinä teet kaikki päätökset. Ohjaan sinut lempeästi läpi metodin, jotta työskentely on sujuvaa ja lopputulos on optimaalinen.

Lopputuloksena on siisti ja järjestyksessä oleva vaatekaappi, josta löydät aina joka tilanteeseen sopivaa päällepantavaa.

 

Voit ratkaista kaikki pukeutumiseen liittyvät ongelmat vain yhden päivän aikana.

Miksi et tekisi sitä nyt?

vuokko haljoki

Caps Look® -vaatekaappijärjestäjä Vuokko Haljoki

Olen Pohjois-Suomen ensimmäinen koulutettu vaatekaappijärjestäjä, elämäntaitovalmentaja, vaatetusalan artesaani ja yrittäjä jo vuodesta 2014 saakka.

Rakastan vaatteita ja erilaisia tyylejä. Entisenä himoshoppaajana vaatehuoneeni hyllyt pursuivat vaatteita ja käytin päivittäin runsaasti aikaa asukokonaisuuksien valitsemiseen. Caps Look® -menetelmän avulla turhasta shoppilusta ja nyt käyttövaatteeni mahtuvat jälleen pieneen kaappiin, josta löydän nopeasti ja helpostikaiken tarvitsemani.

Ohjaan sinua ratkaisemaan vaatekaappiisi ja pukeutumiseen liittyvät pulmasi Caps Look® -menetelmää käyttäen.

Caps Look® on Iina Lappalaisen kehittämä kapselipukeutumisen menetelmä. Sen avulla löydät vaatekaapistasi jokaiseen elämäsi tilanteeseen sopivaa päällepantavaa helposti ja nopeasti. Opit kokoamaan kapselipuvuston, joka pysyy järjestyksessä ja palvelee sekä sinun omaa tyyliäsi että elämäntyyliäsi. Caps Look® -menetelmä inspiroi löytämään pukeutumisen stressittömyyden ja haastaa katsomaan pukeutumista ja vaatteiden säilytystä uudella tavalla.

 

Kotikäynnin aikana

 • Löydät juuri sinun oman tyylisi ja opit tekemään vaatekaapista omannäköisesi

 • Opit soveltamaan Caps Lookin kapselipuvuston kokoamisen menetelmää juuri omaan vaatekaappisi

 • Järjestät vaatesäilytyksesi niin, että löydät tilanteessa kuin tilanteessa etsimäsi nopeasti ja helposti

 • Opit päivittämään vaatekaappisi helposti uuteen vuodenaikaan, tyyliin tai elämäntilanteeseen sopivaksi

 • Ymmärrät elämäntyylisi vaatii vaatekaapiltasi, jolloin et enää osta vaatteita vääriin tarkoituksiin

Kotikäynnin kesto on noin 3 tuntia. Varaathan tämän ajan keskeytymättömälle työskentelylle.

Hinta 248 euroa (sis. ALV 24%)

Järjestämispalvelu on kotitalousvähennyskelpoinen palvelu.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa tietämystä kapselipukeutumisesta.

Palvelu on saatavilla Oulun kaupungin ja Oulun lähiseudun alueella.

Varaa aika Caps Look® -kotikäyntiä varten tai kysy lisätietoa

Voit myös soittaa numeroon 045 1852800 arkisin klo 10.00-17.00

Otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, jolloin sovimme kotikäynnin tarkemmasta ajankohdasta ja annan tarkemmat ohjeet, miten voit valmistautua kotikäyntiä varten.

Yhteydenotto ei ole vielä sitova varaus.

PERUUTUSEHDOT
Kotikäynnin ajanvaraus on sitova ja peruutukset tulee tehdä viimeistään 1 vuorokausi ennen kotikäynnin sovittua alkamisajankohtaa. Jos varaus peruutetaan alle 1 vrk sovitusta alkamisajasta, veloitetaan puolet palvelun hinnasta.

Tykkään omasta tyylistäni. Täytyykö minun vaihtaa tyyliäni?

Caps Look® -menetelmän lähtökohtana on asiakkaan oma tyyli ja elämäntyyli. En tule kertomaan sinulle minkälaisia vaatteita sinun tulisi käyttää tai määräämään, mitä vaatteita sinun ehdottomasti pitäisi heittää pois. Ei ole olemassa mitään valmista listaa, mitä vaatteita joka naisen vaatekaapista pitäisi löytyä. Sinä itse teet valinnat.

Olen tottunut järjestämään vaatekaappini säännöllisesti. Mitä hyötyä tästä menetelmästä on?

Caps Look® -menetelmällä järjestetty vaatekaappi pysyy siistinä eikä sitä tarvitse olla järjestämässä jatkuvasti uudestaan. Järjestämisen sijaan puvustosi tarvitsee ainoastaan päivitystä vuodenaikojen mukaan tai eämäntilanteen muuttuessa. Voit käyttää kaapin siivoamiselta vapautuvan ajan muihin mielipuuhiisi.
 

Olen kovin kiireinen. Sopiiko tämä minulle?

Caps Look® -kotikäynnillä saat vaatekaappisi pysyvästi kuntoon vain 3 tunnin aikana. Jatkossa sinun ei tarvitse käyttää aikaa vaatekaapin järjestämiseen, asukokonaisuuksien suunnittelemiseen, vaatekaupoissa pyörimiseen tai huojuvien pyykkivuorten selvittämiseen.

En usko, että kaappini voisi pysyä järjestyksessä. Miten se on mahdollista?

Kotikäynnin aikana suunnittelemme vaatekaappiisi uuden, arjen rutiinejasi tukevan ja toimivan järjestyksen, joka estää kaappia sotkeutumasta uudelleen. Tilanteeseen sopivat ja haluamasi vaatteet löytyvät heti nopealla silmäyksellä ja pesun jälkeen ne on helppo palauttaa takaisin omalle paikalleen.

Olen jo “konmarittanut”/karsinut vaatekaappini. Onko tästä minulle enää hyötyä?

Jos vaatteita on paljon, niiden karsiminen on hyvä alku matkalle kohti selkeämpää vaatekaappia. Mutta saatko koottua jäjelle jääneistä vaatteista helposti sopivan asukokonaisuuden mihin tahansa tilanteeseen? Tunnetko olosi mukavaksi kaikissa vaatteissasi vai jääkö niistä edelleen osa käyttämättä? Pysyykö vaatekaappi nyt järjestyksessä vai kaipaako se edelleen säännöllistä siivoamista? Karsimisen lisäksi on tärkeää rakentaa toimiva puvusto ja suunnitella vaatekaapin sisältö, niin, että se helpottaa pukeutumista ja pysyy järjestyksessä. Nämä asiat laitetaan kuntoon kotikäynnin aikana.

En kärsi vaatteiden paljoudesta vaan inhoan shoppailua, eikä kaapissani ole rittävästi vaatteita. Onko tästä kotikäynnistä minulle mitään hyötyä?

Myös aliostaja voi hyötyä Caps Look® -menetelmästä. Kotikäynnilla tarkistamme olemassa olevien vaatteiden kunnon ja sopivuuden tyyliisi ja elämäntyyliisi. Laadimme yhdessä vaatekaappisi puutteista ostoslistan, jonka kanssa vaatekaupassa asioiminen on helppoa ja nopeaa.

Vaatekaappini on toivoton tapaus, vaatteita on niin paljon, ettei 3 tuntia riitä mihinkään.

Usko tai älä, mutta Caps Look® -menetelmän hienous on juuri siinä, ettei vaatteiden määrällä ole loppupeleissä merkitystä. Kolmessa tunnissa ehdimme rakentaa sinulle kauteen sopivan peruspuvuston ja miettiä vaatekaapin järjestyksen uusiksi. Päivittäiseen pukeutumiseen liittyvät ongelmat poistuvat ja aikaa vapautuu muuhun tekemiseen. Saat käyttöösi takuuvarman menetelmän, jonka avulla selviät loppujen vaatteiden järjestämisestä itsenäisesti.

En uskalla/halua päästää ketään vaatekaapilleni!

Vaatekaappijärjestäjänä en tule arvostelemaan tyyliäsi tai kotisi ja vaatekaappisi järjestystä. Suurin osa naisista (ja iso osa miehistä) on ollut tilanteessa, joss vaatteet pursuavat kaapista ja koti on kaaoksessa. Tilanne on tuttu myös minulle entisenä himoshoppaajana, laiskana siivoojana, lapsiperheen äitinä ja kiireisenä yrittäjänä. Sotkuinen koti ja vaatekaappi vie hurjan määrän energiaa ja siksi haluan auttaa myös sinua! Noudatan työssäni vaitiolovelvollisuutta ja kaikki mitä näen kotioviesi sisäpuolella jää myös sinne.

Verkkokurssi on huomattavasti edullisempi. Miksi valitsisin kotikäynnin?

Verkkokurssi kestää 5 viikkoa, joiden aikana tutkin omaa tyyliäsi ja elämäntyyliäsi ja opit pala kerrallaan rakentamaan toimivan ja oman tyylisi mukaisen vatekaapin. Jos sinulla ei ole aikaa pitkäkestoiseen ja määrätietoiseen työskentelyyn vaan haluat toimivan vaatekaapin heti, kotikäynti on sinulle oikea ratkaisu! Kolmen tunnin aikana rakennamme kauteen sopivan puvuston, järjestämme vaatekaappisi uusiksi ja opit käytännössä menetelmän, jolla pidät oman ja perheenjäsentesi vaatekaapit siisteinä jatkossakin.


Mikä ihmeen kapselikaappi?

Kapselivaatekaappi tai kapselipuvusto (kapselikaappi, kapseligarderobi, capsule wardrope) on kausittain päivittyvä, rajallisen kokoinen ja yhteensopiva puvusto eli kapseli.

Kapselipukeutuminen tuo elämääsi pukeutumisen iloa ja laittautumisen helppoutta. Se vahvistaa näkemystäsi omasta tyylistäsi, säästää kukkaroasi ja helpottaa arkeasi, jolloin aikaa jää tärkeämmille asioille.