Caps Look® -kotikäynti

Noin kolme tuntia kestävän kotikäynnin aikana järjestämme vaatekaappisi uudelleen Caps Look® -menetelmällä. Lopputuloksena on siisti ja järjestyksessä oleva vaatekaappi, josta löydät aina joka tilanteeseen sopivaa päällepantavaa.

Caps Look® -menetelmän lähtökohtana on sinun oma tyylisi ja elämäntapasi. Vaatekaappisi kootaan niiden ympärille. Caps Look® -konsulttina en määrää, mitä vaatteita vaatekaappiisi jää ja mitä lähtee. Sinä teet kaikki päätökset. Ohjaan sinut lempeästi läpi metodin, jotta työskentely on sujuvaa ja lopputulos on optimaalinen.

Kotikäynnin tavoite määritellään yhdessä käynnin alussa. Vaatemäärästä riippuen arvioin, ehdimmekö käydä läpi vain käyttövaatteet, vai onko projektiin mahdollista sisällyttää myös vaikka juhlavaatteet tai harrastusvaatteet.

Suunnittelen vaatesäilytykseesi järjestyksen, joka tukee uutta selkeyttä. Viikkaamme ja ripustamme vaatteet uusille paikoilleen tavalla, joka helpottaa niiden löytämistä ja käyttöönottoa.

Kotikäynnin kesto on noin 3 tuntia. Varaathan tämän ajan keskeytymättömälle työskentelylle.

Hinta 248 euroa (sis. ALV 24%)

Järjestämispalvelu on kotitalousvähennyskelpoinen palvelu.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa tietämystä kapselipukeutumisesta.

Palvelu on saatavilla Oulun kaupungin ja Oulun lähiseudun alueella.

Otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, jolloin sovimme kotikäynnin tarkemmasta ajankohdasta ja annan tarkemmat ohjeet, miten voit valmistautua kotikäyntiä varten.

PERUUTUSEHDOT
Kotikäynnin ajanvaraus on sitova ja peruutukset tulee tehdä viimeistään 1 vuorokausi ennen kotikäynnin sovittua alkamisajankohtaa. Jos varaus peruutetaan alle 1 vrk sovitusta alkamisajasta, veloitetaan puolet palvelun hinnasta.